Hond plast

Uw hond plast steeds op dezelfde plek?


U krijgt de nare geurtjes van urine, braaksel, bloed etc. niet uit uw meubels, deurmat, hondenmand of vloer?
U hebt een oudere hond en uw hele huis ruikt naar die typische “oude honden” lucht?

Daar is nu iets aan te doen!

Met EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur verdwijnen vlekken in een handomdraai en elimineert u vieze geuren doeltreffend en op natuurlijke wijze.
Er zijn verschillende redenen waarom honden in huis kunnen plassen.
Soms met kleine beetjes tegelijk; dit noemen we urine continentie (ongewild urineverlies). Urine incontinentie komt voor bij verschillende ziektes en aandoeningen, maar ook onderdanige honden hebben nog wel eens de gewoonte u te begroeten met kleine vreugdeplasjes. En gesteriliseerde teefjes kunnen bij het ouder worden per ongeluk binnenshuis hun plas laten lopen.

Verder kunnen honden gewoonweg in huis plassen in plaats van buiten. Bijvoorbeeld pups die nog niet zindelijk zijn, reuen die hun territorium willen afbakenen en honden in de pubertijd kunnen in (ineens weer) in huis plassen.
Of uw hond nu ongewild urine verliest of gewoonweg in huis plast; het is altijd verstandig hier even voor langs uw dierenarts te gaan. Helaas is er niet altijd iets aan te doen, en of het nu om kleine beetjes urine tegelijk gaat of om flinke hoeveelheden: het gaat altijd flink stinken! De geur trekt in uw houten of stenen vloer en met een schoonmaakmiddel maskeert u deze lucht alleen maar tijdelijk.
 
Onze ontgeuringsproducten maskeren niet, maar elimineren de geuroverlast zonder deze te parfumeren! Om te voorkomen dat honden steeds weer op dezelfde plek gaan plassen en om de vieze luchtjes definitief te verwijderen kunt u Ecodor’s UF2000 tegen urinegeur gebruiken. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton, marmer, voegen, tegels of vloerbedekking.

Als u een bejaarde hond heeft weet u dat zij niet altijd even aangenaam meer ruiken. Veel mensen leggen dan dekens in de hondenmand, op de bank, of op andere plekken waar de hond graag ligt, omdat een deken het enige is dat in de wasmachine te wassen is. Met EcoPet geur & vlekweg hoeft dit niet meer! Gewoon zo nu en dan even EcoPet Geur en Vlek Weg sprayen op de plaatsen waar uw hond graag ligt en weg is de vieze geur en verdwenen zijn de vlekken!
EcoPet geur & vlekweg is bovendien heel handig bij loopse honden, honden die in huis braken en honden die veel kwijlen. U neutraliseert vieze geuren en verwijdert gemakkelijk lelijke vlekken uit bijvoorbeeld uw hondenmand, bankstel, stoel, deurmat, etc.

 
Bestellen

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.

Ecodor producten bestellen

De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.

Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor