Kattenpis geur verwijderen

 

Het verwijderen van geur van kattenpis

Kattenpis geur verwijderen met Ecodor UF2000 4Pets
Een aantal jaren geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.
Je wil immers niet dat kat of hondlief het plekje naderhand nog eens opzoekt.

 Urinevlekken op zich kan je gemakkelijk aanpakken, de geurtjes daarentegen zijn moeilijker weg te krijgen. Bovendien hebben huisdieren een veel betere reukzin dan wij: ze herkennen hun geur maar al te goed en komen snel in de verleiding om de plaats nog een keer te gebruiken.
Vooral katten en met name katers zoeken hun oude plekjes terug op. De cyclus herhaalt zich keer op keer, met als gevolg dat in sommige gevallen de meubels en/of vloeren verwijderd moeten worden, of erger nog, zelfs de dieren.

Ecodor producten maskeren niet!

Ecodor huisdierpakket
 Bestellen
Ecodor bij Bonje met de BurenEcodor heeft voor u de oplossing! EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur.
EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat.

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.


Ecodor producten bestellen

De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.
Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

 
Martin Gaus over urine geur verwijderen met Ecodor UF2000
 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties geven.
Log in of registreer.
Reacties (44)
Geschreven door Liesbeth Dok op zondag 21 augustus 2016, 20:28
 
 
Katten honden urinegeur.
Vreselijk die lucht, je kunt het nog zo goed schoonmaken, maar katten en honden blijven het Ruiken. Ze hebben een veel sterkere reukorgaan als wij mensen, dus een ramp. Ik heb jaren terug al het product gebruikt, geweldig is het. Nu pas ik op honden en het plassen is dan gauw gebeurt in een vreemde omgeving. Dus uf2000 weer besteld. M
 
Geschreven door Kelly ghabrid op vrijdag 20 december 2013, 22:45
 
 
topproduct!
Ik kreeg de ecodor geur en vlekweg en de UF2000 van mn moeder nadat ik met allerlei middeltjes mn bank probeerde schoon te krijgen waarop een van mn katjes haar kans elke keer schoon (vies) zag om op de bank te plassen! Het product werkt fantastisch en het is weer fijn om op te bank te zitten!
 
Geschreven door sylvia fikkers op vrijdag 15 november 2013, 21:02
 
 
Kattenpislucht verwijderen
Echt het enige wat helpt om de lucht uit mijn vloerkleed te krijgen! Had mijn nieuwe kleed bijna weg gegooid, maar dankzij UF2000 is het gelukkig niet nodig.
 
Geschreven door sylvia fikkers op vrijdag 15 november 2013, 20:59
 
 
Kattenpislucht uit vloerkleed
Hiervoor heb ik van alles geprobeerd om de stank er uit te krijgen. Niks hielp om de lucht uit het kleed te krijgen. Tot ik de UF2000 probeerde. Super spul!
 
Geschreven door petronella troost op vrijdag 01 november 2013, 11:52
 
 
UF2000 urinegeurverwijderaar
we hebben heel veel middelen gebruikt om de geur van urine van onze hond uit het kleed te verwijderen, we hebben het kleed laten schoonmaken door een bedrijf, het kleed was wel schoon maar die geur zat er nog steeds in,vandaag UF2000 uit geprobeerd en de geur is er voor 99% uit geweldig product ik ben blij dat ik het product gekocht hebt
 


 

Luxe hondenmand kopen?

 

doggybed

 

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor