Het verwijderen van geur van kattenpis


Een aantal jaren geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.


Je wil immers niet dat kat of hondlief het plekje naderhand nog eens opzoekt.
 
Urinevlekken op zich kan je gemakkelijk aanpakken, de geurtjes daarentegen zijn moeilijker weg te krijgen. Bovendien hebben huisdieren een veel betere reukzin dan wij: ze herkennen hun geur maar al te goed en komen snel in de verleiding om de plaats nog een keer te gebruiken.
Vooral katten en met name katers zoeken hun oude plekjes terug op. De cyclus herhaalt zich keer op keer, met als gevolg dat in sommige gevallen de meubels en/of vloeren verwijderd moeten worden, of erger nog, zelfs de dieren.

 

Ecodor producten maskeren niet!

 

 
Bestellen

Ecodor bij Bonje met de BurenEcodor heeft voor u de oplossing! EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur.
EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat.

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.


Ecodor producten bestellen


De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.
Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor