Kattenpis geur verwijderen

 

Het verwijderen van geur van kattenpis

Kattenpis geur verwijderen met Ecodor UF2000 4Pets
Een aantal jaren geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.
Je wil immers niet dat kat of hondlief het plekje naderhand nog eens opzoekt.

 Urinevlekken op zich kan je gemakkelijk aanpakken, de geurtjes daarentegen zijn moeilijker weg te krijgen. Bovendien hebben huisdieren een veel betere reukzin dan wij: ze herkennen hun geur maar al te goed en komen snel in de verleiding om de plaats nog een keer te gebruiken.
Vooral katten en met name katers zoeken hun oude plekjes terug op. De cyclus herhaalt zich keer op keer, met als gevolg dat in sommige gevallen de meubels en/of vloeren verwijderd moeten worden, of erger nog, zelfs de dieren.

Ecodor producten maskeren niet!

Ecodor huisdierpakket
 Bestellen
Ecodor bij Bonje met de BurenEcodor heeft voor u de oplossing! EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur.
EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat.

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.


Ecodor producten bestellen

De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.
Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

 
Martin Gaus over urine geur verwijderen met Ecodor UF2000
 
Reacties (44)
Geschreven door S. Vantricht op vrijdag 25 oktober 2013, 13:25
 
 
UF2000
Gisteren heb ik UF2000 besteld omdat ik de geur beu was van mijn 2 katten. Vandaag had ik het produkt al in huis. Meteen uitgeprobeerd en ik ruik nu al het verschil! Ben blij dat ik het produkt gekocht hebt.
 
Geschreven door Riëtte Langendorff op dinsdag 08 oktober 2013, 07:56
 
 
claustrofobische kater !
Wij hebben zitten bedenken waarom onze kater overal piest behalve op zijn bak... 
 
Van alles geprobeerd te veranderen in huis, maar uit nijd of zo bleef hij alles onder plassen ! 
 
En die stank >> ondragelijk ! 
 
Ineens kreeg ik de ingeving om de deksel van de kattenbak af te halen, EN MENEER GING OPGELUCHT OP ZIJN BAK PLASSEN ! 
 
Hij vond de deksel dus niet nodig ! 
 
In diezelfde periode had ik ook de UF2000 ontdekt om deze nare lucht overal uit te krijgen, 
en ik kan niet uitdrukken hoe dolblij we hier mee zijn !! GEWÉLDIG !! 
 
Ook de was met kattenpisgeur (slopen van kussens, dekbedovertrekken etc.) doe ik met UF2000 in het wasverzachterbakje en helemaal perfect reukloos uit de was ! 
 
PURE KLASSE ! 
Groet fam. v. Maanen.Amsterdam
 
Geschreven door Monique Verdonk op vrijdag 06 september 2013, 13:24
 
 
Beter spul ken ik niet tehen geurtjes va
Ik maak al enige tijd gebruik van UF2000 wat ik oa rondom de kattenbak spuit. Dit spul werkt perfect en je ruikt geen onaangename luchtjes meer bij de bak ondanks mijn drie katten! Echte aanrader dus als je een bakken in huis hebt, of zoals ik, in de gang.
 
Geschreven door Bob Hamme op donderdag 27 september 2012, 09:18
 
 
goed spull zeg
ik heb echt zoveel spullen geprobeerd maar sinds ik ecodor uf2000 heb geprobeerd pissen me katten niet meer op de zelfde plek en de geur is helemaal verdwenen  
FANTASTISCH
 
Geschreven door Manon Dijk op vrijdag 21 september 2012, 17:55
 
 
Top!
Dit spul is echt geweldig! Onze kater had een ongelukje gehad op ons mooie kleed, wat pas net een halfjaar oud was! Wat een stank! Ik was radeloos en heb van alles geprobeerd! Toen ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik dit tegen! Ik heb een fles besteld en heb het kleed er een aantal x mee ingespoten! Het kleed ligt weer op zijn oude plek en ik ruik er niets meer van!
 


 

Luxe hondenmand kopen?

 

doggybed

 

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor