Kattenpis geur verwijderen

 

Het verwijderen van geur van kattenpis

Kattenpis geur verwijderen met Ecodor UF2000 4Pets
Een aantal jaren geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.
Je wil immers niet dat kat of hondlief het plekje naderhand nog eens opzoekt.

 Urinevlekken op zich kan je gemakkelijk aanpakken, de geurtjes daarentegen zijn moeilijker weg te krijgen. Bovendien hebben huisdieren een veel betere reukzin dan wij: ze herkennen hun geur maar al te goed en komen snel in de verleiding om de plaats nog een keer te gebruiken.
Vooral katten en met name katers zoeken hun oude plekjes terug op. De cyclus herhaalt zich keer op keer, met als gevolg dat in sommige gevallen de meubels en/of vloeren verwijderd moeten worden, of erger nog, zelfs de dieren.

Ecodor producten maskeren niet!

Ecodor huisdierpakket
 Bestellen
Ecodor bij Bonje met de BurenEcodor heeft voor u de oplossing! EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur.
EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat.

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.


Ecodor producten bestellen

De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.
Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

 
Martin Gaus over urine geur verwijderen met Ecodor UF2000
 
Reacties (44)
Geschreven door mi van heusden op maandag 15 juni 2009, 14:34
 
 
kattenpisgeur
Ik was helemaal blij met mijn nieuwe huis totdat ik plinten en vloeren wegtrok, er kwam me een kattenpisgeur tegemoet waar ik eng van werd. Ik was de wanhoop nabij, want mijn huis rook naar kattenpis terwijl ik niet eens een kat heb! 
Via via kwam ik bij Ecodor en ik nam de proef op de som, en het is écht waar, de geur is verdwenen! Mijn huis stinkt niet meer en daar ben ik heel blij mee!
 
Geschreven door nathalie87@gmail.com op maandag 17 augustus 2009, 16:12
 
 
Snelle Service
Gister besteld, vandaag in huis, meteen geprobeerd op mijn leren jas waar de kat over heen had gepist nu even afwachten op het resultaat.
 
Geschreven door julia harmsen op vrijdag 12 september 2008, 15:02
 
 
de bank ruikt weer heerlijk!
heey! 
ik heb een kat die al 2 jaar in me huis plast, ben naar de dokter alles geweest, uiteindelijk zit ze nu aan een dieet.dus van het plassen was ik af! maar de geur die nog in me huis was kreeg ik er niet uit, de hoezen van de bank wassen wat ik wou, maar je bleef het ruiken. 
geen idee meer hoe ik op deze site kwam, maar ik dacht ach laat ik het is proberen! gisteren het paket binnen gekregen meteen gebruikt! en jaaa!!! het is eruit!!! stond helemaal in de ronte te springen!! ben helemaal blij!zo blij dat ik binnenkort weer een fles bestel als ze weer plast! ik hoef me nu geen zorgen meer te maken dat ik een nieuwe bank moet kopen, en nieuw tapijt! top spul! en raad het iedereen aan! 
 
vriendelijke groet 
julia
 
Geschreven door Trudie op maandag 09 juni 2008, 12:46
 
 
Eindelijk die geur uit het dekbed
Een oude zieke kat gehad die niet meer van het bed kon springen ...dat had ik te laat door. Deze eerste keer ging alles er wel goed uit maar toen kwam de nieuwe kat en het eerste wat ze deed was plassen op de zelfde plek. 
Van alles geprobeert niets hielp. Tot verleden week iemand me over dit produckt vertelde, meteen besteld....de volgende dag al in huis en ik heb nu een heel schoon dekbed ...!!!! 
Eindelijk! 
Ik ga weer gauw bijbestellen! 
Groetjes Trudie
 
Geschreven door toos op maandag 09 juni 2008, 12:45
 
 
Weg stank
Helemaal super, katten vinden het leuk om voor de buitendeur te piesen. Helaas moest de hele vloer eruit, maar behandeld en geur weg.  
 
Nu nog een nieuw vloertje en wij zijn weer blij. 
 
 
 
 


 

Luxe hondenmand kopen?

 

doggybed

 

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor