Kattenpis geur verwijderen

 

Het verwijderen van geur van kattenpis

Kattenpis geur verwijderen met Ecodor UF2000 4Pets
Een aantal jaren geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.
Je wil immers niet dat kat of hondlief het plekje naderhand nog eens opzoekt.

 Urinevlekken op zich kan je gemakkelijk aanpakken, de geurtjes daarentegen zijn moeilijker weg te krijgen. Bovendien hebben huisdieren een veel betere reukzin dan wij: ze herkennen hun geur maar al te goed en komen snel in de verleiding om de plaats nog een keer te gebruiken.
Vooral katten en met name katers zoeken hun oude plekjes terug op. De cyclus herhaalt zich keer op keer, met als gevolg dat in sommige gevallen de meubels en/of vloeren verwijderd moeten worden, of erger nog, zelfs de dieren.

Ecodor producten maskeren niet!

Ecodor huisdierpakket
 Bestellen
Ecodor bij Bonje met de BurenEcodor heeft voor u de oplossing! EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur.
EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat.

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.


Ecodor producten bestellen

De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.
Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

 
Martin Gaus over urine geur verwijderen met Ecodor UF2000
 
Reacties (44)
Geschreven door Christel21 op dinsdag 13 mei 2008, 12:24
 
 
Het werkt
Wij hebben een houten zacht grenen vloer in de woonkamer en tegels in onze hal. Onze kat had zomaar op de drempel tussen de woonkamer en de hal gepiest, het is hier tussen de vloerdelen gelopen en ook in het beton op de scheiding naar de hal, het heeft al een flinke tijd ingetrokken want we wisten eerst niet waar de stank vandaan kwam, het stonk niet in de woonkamer maar wel in de hal, we dachten eerst dat er een kat tegen de voordeur had gepiest, na lang zoeken kwamen we er achter dat het onze eigen kat is geweest. Van alles geprobeerd na veel lezen op internet, daar werdt aangeraden het met spiritus of pure alcohol te besproeien, dit had geen enkel effect. Op internet op deze site terecht gekomen en UF2000 besteld, ik geloof eigenlijk nooit in zulke middeltjes, het wordt altijd mooi verteld dat het werkt, maar dat doet het vaak niet. Toch maar besteld omdat ik ten einde raad was... en zowaar...het werkt echt!!! Omdat het al flink ingetrokken was hebben we wel een hele flacon gebruikt maar de geur is weg... als je met je neus op het beton ruikt is de geur niet helemaal weg, maar het stinkt niet meer in de hal. Ik heb nu een extra flacon UF2000 besteld met een navulfles van 1 liter. Dit omdat mijn kat daar eergister weer heeft geplast, dit was een klein beetje onze eigen schult omdat we door drukte de kattenbak even vergeten waren...maar ik maak me nu niet meer zo'n zorgen omdat met UF2000 de geur zo weg is! Echt een top middeltje! Groetjes Christel
 
Geschreven door h_dummer op maandag 21 april 2008, 15:23
 
 
Het werkt echt!
Deze produkten werken echt! Wij hebben vier katten en één ervan urineert regelmatig bij de voordeur. Erg vervelend natuurlijk want de gasten werden bij elk bezoek direkt geconfronteerd met, de urinelucht, onze katten. We hebben van alles geprobeerd, helaas zonder het gewenste resultaat. Maar via internet kwamen we op deze website. Direkt een pakket bestelt en na een aantal keer sprayen met ecopet en UF2000 is de nare lucht verdwenen. Wondermiddel! Wij hebben er erg veel plezier van!
 
Geschreven door annie balis op zaterdag 01 maart 2008, 12:23
 
 
super
Eindelijk een huis dat niet stinkt naar de kattenpies. Ook het lampje is geweldig. Ik hoef niet meer als een snuffelhond rond te kruipen om te zoeken waar de kat geplast heeft. Ook bedankt voor de snelle service
 
Geschreven door castricum op vrijdag 19 oktober 2007, 13:47
 
 
Eindelijk iets wat werkt!
Wij hebben een poes die regelatmatig op de trapbekleding, tegen de muur en op de lederen stoel plast. Niets werkte, goed schoonmaken met allerlei spullen, zelfs daarna opnieuw ververven, nada.  
Toch maar weer het internet op en zoeken en toen kwam ik dit product tegen. Als allerlaatste redmiddel bestelt en ...HET WERKT ECHT. geen nare geurtjes meer, geen zichtbare 'urinevlekken'tegen de muur en op de stoel. HEERLIJK.  
Super uitvinding.
 
Geschreven door E. Hofmijster op maandag 10 september 2007, 18:10
 
 
Zowel het bedrijf als het product zijn e
Werkt prima!!! Ik heb 1 kat die af en toe in huis plast. Ik heb een vloer van natuurgrind spray UF 2000 erop en de lucht is weg. Helaas werkt de lamp niet bij mij. Misschien omdat het een zwarte vloer is?? Heb inmiddels al een 2de bestelling binnen. 
Service van Ecodor is ook prima. Had bij de lamp geen batterijen gekregen. Bij de 2de bestelling kreeg ik daarom een korting. Levering is ook goed en erg snel! 
Zowel het bedrijf als het product zijn een aanrader!
 


 

Luxe hondenmand kopen?

 

doggybed

 

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor