doortje02-76x56.pngHier vindt u enkele reacties over onze producten, welke wij van onze klanten ontvingen.

Wilt u ook een recensie tevoegen? Ga dan naar het betreffende product in onze webwinkel, log in met uw gebruikersnaam, en type uw tekst.
Als dank ontvangt u een 15% kortingscode welke bij een eerstvolgende bestelling Ecodor ontgeuringsproducten kan worden gebruikt.

We hadden een rattengeur in onze convectorput Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Els Ruiter   
dinsdag 23 juli 2013
Klik hier om te bestellenZeer goed produkt. Wij hadden opeens last van ratten in onze convectorput. Vraag me niet hoe ze daar kwamen. Twee hebben we m.b.v val kunnen vangen. Dachten dat alles opgelost was. Tot er opeens maden uit de convector kwamen. Lag er een dode onder het verwarmings element. Schoongemaakt met chloor, reinigingsmiddel enz. Maar wat een stank. Op internet gaan zoeken dit produkt gevonden en wat een uitkomst. Na de eerste keer sproeien was er al een duidelijke verbetering hierna nog een paar keer herhaald.

 

Geur helemaal weg. Kan het iedereen aanbevelen.

 
Vooral met strijken komt er een vreselijke walmlucht vrij... Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door YB Middelkoop   
dinsdag 25 juni 2013
Klik hier om te bestellenIk doe de was voor mijn moeder die in een verpleeghuis verblijft. Door haar incontinentie draagt zij speciale luiers. Ondanks dat is de geur in haar broeken erg overheersend. Met gewoon wassen krijg ik het er niet uit. Vooral met strijken komt er een vreselijke walmlucht vrij. Ik heb dit product nu twee weken uitgeprobeerd en het werkt goed als je de gebruiksaanwijzing goed naleeft. Sprayen en aan de lucht laten drogen, dus niet boven een verwarming hangen. De lucht is er echt uit. Nu dus maar een groot verpakking besteld, dan kan ik even vooruit.
 
Zo krijg je de geur van kattenpis weg! Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Liselot Driessen   
dinsdag 02 april 2013
Klik hier om te bestellenWij zijn heel blij met Ecodor ! We brengen zwerfkittens groot en in het begin zijn die kleintjes soms nog niet zindelijk. Één poesje plaste steeds in het geniep onder de bank en dat merkten we pas toen we hem verschoven tijdens het stofzuigen, toen kwamen alle aroma's vrij. Met gewone schoonmaakmiddelen kregen we de lucht niet weg. Met UF2000 gelukkig wel. We zijn ook te spreken over de snelle verzending en de verpakking van de producten.
 
Met 4 katten in huis is UF2000 onmisbaar Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Karin Lax   
donderdag 28 maart 2013
Klik hier om te bestellenGeweldig en onmisbaar.
Met 4 katten in huis, waarvan er 1 reageert op stress door te gaan plassen/spoeien in huis is de UF2000 onmisbaar. Al meerdere keren besteld en nog steeds zeer tevreden. Helaas blijft de poes wel plassen/sproeien, maar de geur is in ieder geval een heel stuk minder!
 
de geur verdwijnt maar ook de vlek Afdrukken E-mail
EcoPet, geur & vlekweg
Geschreven door Chantal Ruckert   
woensdag 20 maart 2013
Klik hier om te bestellenSuper product niet alleen de geur verdwijnt maar ook de vlek op het tapijt, en dat met een geringe hoeveelheid!
 
Sterke urine geur van een kater Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door E. Hauptmeijer   
vrijdag 01 juni 2012
Klik hier om te bestellenHet is zo goed als ze zeggen. Het laat geurtjes inderdaad verwijderen, maar het verbloemt het niet. Super snelle levering. Ik had ander product ontvangen dan ik had besteld, mocht het houden en had binnen 2 dagen het juiste product in huis. Echt fijne producten. Ik gebruik zowel de Ecofeet, Ecohome als de Ecocar. Zeker de moeite om te kopen en gebruiken. Ik raad het iedereen aan. Het gaat zelfs de sterke urine geur van een kater tegen. Geloof me dat kan geen enkel ander product.
 
Een aanrader voor iedereen die huisdieren heeft!! Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Marc Kisters   
vrijdag 01 juni 2012
Klik hier om te bestellenReeds een aantal keer besteld bij ecodor , wordt heel snel geleverd en de producten Ecopet geur en vlek, Ecohome, UF2000) zijn hun geld waard. Onaangename geuren van kat en hond verdwijnen zo goed als meteen. Echt een aanrader voor iedereen die huisdieren heeft!!
 
Kat plast op vloerbedekking in de slaapkamer Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door naomi   
donderdag 17 mei 2012
Klik hier om te bestellenmijn kat heeft pas geleden op de vloerbedekking in de slaapkamer geplast. ik heb de plek direct schoongemaakt en ingespoten met UF2000. ondertussen heb ik het een aantal keer ingespoten en ruik je er eigenlijk niets meer van!
ik blijf de plek voor de zekerheid nog even behandelen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het weg zal trekken.
 
urine-vreter Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Natascha G   
woensdag 09 mei 2012
Klik hier om te bestellenSinds kort komt er 's nachts een vreemde kater bij ons in huis via het kattenluik, die het schijnbaar leuk vind om zijn eigen persoonlijke geur achter te laten. Echter ben ik helemaal niet zo blij met deze geur! Heb al van alles geprobeerd, van afnemen met biotex en bespuiten met alcohol, tot afnemen met azijn. Zelfs de "urine-vreter" van de dierenwinkel hielp niet. Uiteindelijk kwam ik op de site van ecodor terecht. Nadat ik de bank ermee ingesprayd had, was de geur meteen een heel stuk minder! De ingesprayde gebieden moeten nog opdrogen, maar ik heb hoge verwachtingen! Hopelijk werkt het ook op mijn gloednieuwe traptapijt, wat die rot kater heeft onder gepiest! Beste mensen van ecodor heel erg bedankt! Zouden jullie niet iets kunnen uitvinden wat vreemde katten op afstand houdt..? Hihi.
 
Mijn kat plast altijd op hetzelfde plekje op de bank Afdrukken E-mail
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Marloes Daniels   
dinsdag 17 april 2012
Klik hier om te bestellenDit product is echt de moeite waard. Mijn kat plast (na angst of terriotoriaal gedrag) altijd op hetzelfde plekje op de bank. Alle middeltjes al geprobeerd, niet helpt.Dit product spray je op de bank, goed nat en doorweekt.. laten drogen en de kat en jijzelf rukmt niks meer. (product laat ook geen vlekken achter)
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 30 van 434

Shop menu


Toon alle producten


Uitgebreid Zoeken
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

- AKTIE produkten -

UF2000 - 0,5 liter x 6
UF2000 - 0,5 liter x 6
EUR 77,70
EUR 58,28
u bespaart: 25.00%
Bestellen

UF2000 4Pets - 0,5 liter x 6
UF2000 4Pets - 0,5 liter x 6
EUR 77,70
EUR 58,28
u bespaart: 25.00%
Bestellen

EcoFloor Vloerreiniger - 1 liter concentraat
EcoFloor Vloerreiniger - 1 liter concentraat
EUR 32,95
Bestellen

Partner van bol.com

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop
Betalingsmethoden

The World of Ecodor

The World of Ecodor