Nieuwe verpakking

Ecodor presenteert de nieuwe opgefriste verpakkingen van de dierenlijn. De vernieuwde uitstraling sluit aan bij de onlangs geintroduceerde huisstijl.
Lees meer...

0

UF2000

UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur!
Lees meer...

0

EC250

De krachtige samenstelling van het EC250 produkt zorgt ervoor dat de afbraak en neutralisatie van de organische moleculen die stank veroorzaken versneld wordt en elimineert zodoende de bron van de geur.
Lees meer...

0

EcoClinic

EcoClinic, een ongeparfumeerde geurneutralisator voor de gezondheidszorg.
Lees meer...

0

EcoFloor

Krachtige vloerreiniger, reinigt en ontgeurt! Tegen urinegeur van hond, kat en/of knaagdieren.
Lees meer...

0

EcoHome

Tegen nare geurtjes in huis! Deze luchtverfrisser (geurbestrijder) breekt de geurmoleculen in de lucht op natuurlijke wijze af.
Lees meer...

0

EcoGlass

Glasreiniger welke in een handeling effectief en streeploos reinigt.
Lees meer...

0

EcoCar

EcoCar luchtverfrisser breekt de geurmoleculen in de lucht op natuurlijke wijze af, waardoor de stank gewoon verdwijnt in plaats van er een geur overheen te spuiten.
Lees meer...

0

EcoSmoke

EcoSmoke is een ontgeuringsproduct, speciaal ontwikkeld voor het ontgeuren van brand en roet geuren.
Lees meer...

0

EcoClean

EcoClean 1-2-3 allesreiniger voor een stralend schoon oppervlak en geweldige frisheid! Actieve Ecodor formule om het vuil direct moeiteloos te verwijderen zonder te schrobben.
Lees meer...

0

EcoFeet

Last van stinkschoenen? Gebruik EcoFeet zweetvoeten Deo!
Lees meer...

0

EcoFur

Vachtreiniger voor katten, honden en knaagdieren
Lees meer...

0

EcoShield

Nadat EcoShield eenmaal is aangebracht, biedt het, mede door het visceuse karakter gedurende langere tijd een effectieve bescherming tegen stankoverlast.
Lees meer...

0

Vlekdetector

De in urine aanwezige (opgedroogde) zouten zullen door de detector oplichten waardoor een behandeling van de vlek mogelijk wordt.
Lees meer...

0

EcoPet

Een ecologische, reukloze Geur en Vlek verwijderaar voor op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft.
Lees meer...

0
Reacties van klanten
doortje02-76x56.pngHier vindt u enkele reacties over onze producten, welke wij van onze klanten ontvingen.

Wilt u ook een recensie tevoegen? Ga dan naar het betreffende product in onze webwinkel, log in met uw gebruikersnaam, en type uw tekst.
Als dank ontvangt u een 15% kortingscode welke bij een eerstvolgende bestelling Ecodor ontgeuringsproducten kan worden gebruikt.

de pies lucht is niet meer te ruiken
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door margriet schuite   
dinsdag 27 september 2011
Klik hier om te bestellenwij hebben zins kort dit product besteld en hadden het de volgende dag al in huis hebben direct op de plek gespoten en de pies lucht is niet meer te ruiken geweldig in een wordt ga het nu uit proberen in mijn tuin aan gezien daar een bepaalde plek is waar ook de katten van mij buren het doen.

 

bedankt mensen voor deze geweldige tip helemaal tevreden m.c Schuite

 
Bank weer geurvrij
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Jacqueline   
vrijdag 23 september 2011
Klik hier om te bestellenDoor een ernstige ziekte kreeg een van mijn katten 'ongelukjes'. Als gevolg daarvan was het vaste plekje van mijn kat op de bank volledig verpest, dacht ik. Ik had al van alles geprobeerd om de bank schoon te maken, maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik Ecodor ontdekt en het product UF2000 geprobeerd. Ik heb de volledige zitplaats van de kat doordrenkt met U2000, zodat het ook door kon dringen in het kussen. Daarna afgedekt met plastic om de werking te versterken. Na 2 behandelingen was de geur verdwenen en bovendien heeft dit middel geen enkele lelijke vlekken op de bank gemaakt.
    
Op dit moment heb ik weer een zieke kat. Ditmaal een 13-jarige kater die sinds zijn niet behandelbare ziekte zijn frustratie afreageert door overal in het huis te sproeien. Ik ga dus weer nieuwe UF2000 aanschaffen, ditmaal met de urine detector erbij. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn huis binnenkort weer vrij is van die vieze doordringende lucht.
    
Lees meer...
 
het werkt geweldig
EcoPet, geur & vlekweg
Geschreven door j.a. hoogland   
zondag 11 september 2011

Klik hier om te bestellenIk heb beide produkten gebruikt en het werkt geweldig vandaag mijn 2e bestelling gedaan Eindelijk iets wat werkt.

 

Gr. Jolanthe

 

 
mijn kater begon uit protest wild te plassen
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door desiree schols   
zondag 04 september 2011
Klik hier om te bestellenSuper spul, kan niks anders zeggen dan dat. Nadat mijn partner samen met zijn kater bij mij zijn komen wonen begon mijn kater uit protest wild te plassen en natuurlijk zoals het een beetje kat betaamt kon hij dit niet op de plavuizenvloer doen nee dat moest op ons nieuwe kleed. Van alles geprobeerd oxi-action, biotex, natuurazijn en hoewel het steeds leek alsof het probleem verholpen was kwam de stank steeds overweldigender terug dan hij al was. Uiteindelijk via kattenpagina op deze site uitgekomen en omdat we het kleed eigenlijk al opgegeven hadden was het echt zo'n baat het niet dan schaadt het niet beslissing maar het middel bleek een redelijk blije verrassing te zijn. Een half litertje bleek helaas absoluut niet voldoende te zijn voor mijn overproductieve wildplasser (heb het nog steeds over mijn kater) en hij heeft de plek, na deze een tijdje gemeden te hebben, wel weer als zijn favoriet aangemerkt. Maar desalniettemin ben ik tevreden genoeg over het behaalde resultaat om nog eens een liter te bestellen.
 
De geur is weg, echt weg. Zonder schrobben, zonder gedoe.
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door karin dunk   
vrijdag 26 augustus 2011
Klik hier om te bestellenGeweldig spul!! Ik heb het besteld omdat onze kitten elke gelegenheid aangrijpt om op de stoffen bankt te plassen. Had al vanalles geprobeerd maar niks hielp, de geur bleef. Eenmaal op internet aan het speuren naar oplossingen kwam ik deze site tegen, heb dit pakket besteld en vandaag ontvangen.
Ben er gelijk mee aan de slag gegaan. De geur is weg, echt weg. Zonder schrobben, zonder gedoe. Je sprayt het erop en klaar is kees. Ik zal zeker zorgen dat ik altijd een fles in huis heb en aangezien ik ook nog een oudere kat en 2 honden in huis heb ga binnenkort ook de vachtreiniger uitproberen.
 
Dit product lost echt de geur van urine op.
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Anita Vlemmings   
dinsdag 16 augustus 2011
Klik hier om te bestellenTot nu toe de beste oplossing na ongelooflijk veel uitproberen (chloor is daarvan nog het meest werkende) van verschillende producten. Noem het maar op of het is bij mij op de vloer geweest. Dit product lost echt de geur van urine op. Eindelijk weer een heerlijk geurend huis. Als je je poes niet weg wilt doen is dit een hele goede oplossing.
 
Waar andere producten niet werken, werkt dit product zeker wel.
EcoPet, geur & vlekweg
Geschreven door Judith Broekhuizen   
zaterdag 06 augustus 2011
Klik hier om te bestellenWij hebben sinds kort een poes en ze heeft o.a. het hele bankstel onder gesproeid. Een ramp! De stank is vreselijk. Na veel schoongemaak met allerlei producten bleef ik het ruiken. Nu kreeg ik dit product als tip van iemand op mijn werk en kon ik het lenen om uit te proberen. Het is echt super! Echt een uitkomst. Waar andere producten niet werken, werkt dit product zeker wel. Een aanrader!
 
De kater sproeit al jaren in en om het huis.
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door D. Hartong   
vrijdag 22 juli 2011
Klik hier om te bestellenSuper blij met Ecodor2000 en UV lamp. Wij hebben 2 Siamezen van 11 jaar oud. Een kater en een poes. De kater sproeit al jaren in en om het huis. Na jaren van ploeteren en boenen ontdekte ik via internet Ecodor2000. Wat een fantastisch product! Wij gebruiken het nu al enkele jaren. Niet alleen urine maar ook kattenbraaksellucht kan je er goed mee schoonmaken uit de kattenmand of van de bank. Wij hebben het combipakket gekocht met de UV lamp. Als je de lamp (in het donker) aanzet zie je pas goed waar de sproeiplekken zitten. Juist de oude plekken die je niet kan zien, maar de kat wel ruikt, wordt opnieuw overheen gesproeid door de kat. Dus voor het eerst echt goed schoon kunnen maken met Ecodor2000. Sindsdien sproeit onze kater nauwelijks tot niet meer in huis, hij heeft nu ook echt rust want hij hoeft zijn oude sproeiplekken niet meer te onderhouden :)  Verder geen parfumlucht dus goed verdraagzaam voor longen van mens en dier. Wij gebruiken Ecodor2000 op tuinkussens, kattenmandkussens, bankstel (katoen), rieten kattenmand, houten lamelparket en verder alle gladde oppervlakken en wij hebben nog nooit kringen of vlekken gehad. Wij kunnen het echt aanraden voor iedereen met huisdieren.  Service is prima, snel en adequaat.

 

Met vriendelijke groet,
Daniëlle en Erwin Hartong

 
alle vlekken en geur verdwijnen
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door marri blom   
woensdag 20 juli 2011
Klik hier om te bestellengeweldig spul , alle vlekken en geur verdwijnen van een jonge hond die nog zindelijk moet worden ook uit de look alike marmer vloer.
bobby
 
Er komt geen parfumlucht overheen, het breekt de plas echt af.
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Ivo Roes   
zondag 17 juli 2011
Klik hier om te bestellenDit product werkt erg goed! Het lost de plas echt op en je kunt het zo weghalen. Er komt geen parfumlucht overheen, het breekt de plas echt af. Ik bestel zo een refill.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 50 van 434
Partner van bol.com

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor