Nieuwe verpakking

Ecodor presenteert de nieuwe opgefriste verpakkingen van de dierenlijn. De vernieuwde uitstraling sluit aan bij de onlangs geintroduceerde huisstijl.
Lees meer...

0

UF2000

UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur!
Lees meer...

0

EC250

De krachtige samenstelling van het EC250 produkt zorgt ervoor dat de afbraak en neutralisatie van de organische moleculen die stank veroorzaken versneld wordt en elimineert zodoende de bron van de geur.
Lees meer...

0

EcoClinic

EcoClinic, een ongeparfumeerde geurneutralisator voor de gezondheidszorg.
Lees meer...

0

EcoFloor

Krachtige vloerreiniger, reinigt en ontgeurt! Tegen urinegeur van hond, kat en/of knaagdieren.
Lees meer...

0

EcoHome

Tegen nare geurtjes in huis! Deze luchtverfrisser (geurbestrijder) breekt de geurmoleculen in de lucht op natuurlijke wijze af.
Lees meer...

0

EcoGlass

Glasreiniger welke in een handeling effectief en streeploos reinigt.
Lees meer...

0

EcoCar

EcoCar luchtverfrisser breekt de geurmoleculen in de lucht op natuurlijke wijze af, waardoor de stank gewoon verdwijnt in plaats van er een geur overheen te spuiten.
Lees meer...

0

EcoSmoke

EcoSmoke is een ontgeuringsproduct, speciaal ontwikkeld voor het ontgeuren van brand en roet geuren.
Lees meer...

0

EcoClean

EcoClean 1-2-3 allesreiniger voor een stralend schoon oppervlak en geweldige frisheid! Actieve Ecodor formule om het vuil direct moeiteloos te verwijderen zonder te schrobben.
Lees meer...

0

EcoFeet

Last van stinkschoenen? Gebruik EcoFeet zweetvoeten Deo!
Lees meer...

0

EcoFur

Vachtreiniger voor katten, honden en knaagdieren
Lees meer...

0

EcoShield

Nadat EcoShield eenmaal is aangebracht, biedt het, mede door het visceuse karakter gedurende langere tijd een effectieve bescherming tegen stankoverlast.
Lees meer...

0

Vlekdetector

De in urine aanwezige (opgedroogde) zouten zullen door de detector oplichten waardoor een behandeling van de vlek mogelijk wordt.
Lees meer...

0

EcoPet

Een ecologische, reukloze Geur en Vlek verwijderaar voor op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft.
Lees meer...

0
Reacties van klanten
doortje02-76x56.pngHier vindt u enkele reacties over onze producten, welke wij van onze klanten ontvingen.

Wilt u ook een recensie tevoegen? Ga dan naar het betreffende product in onze webwinkel, log in met uw gebruikersnaam, en type uw tekst.
Als dank ontvangt u een 15% kortingscode welke bij een eerstvolgende bestelling Ecodor ontgeuringsproducten kan worden gebruikt.

even met UF2000 en de geur is verdwenen!
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Danny van de Riet   
donderdag 28 april 2011
Klik hier om te bestellenben erg blij met dit product! helaas plast mijn kat nog wel steeds op de behandelde plekken maar even met UF2000 en de geur is verdwenen!
 
Wat een goed middel!
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Vivianne Nelissen   
donderdag 31 maart 2011
Klik hier om te bestellenDeze week uf 2000 binnengekregen en direct gebruikt op de bank (die onze kater had gebruikt als kattenbak).Wat een goed middel.Ik zal het nog een keer extra moeten gebruiken omdat het al ingetrokken was maar alle andere middeltjes hielpen niks. Jammer dat ik er niet eerder over gehoord had.
BEDANKT
 
Ben opheden tevreden.
WonderClean vachtreiniger
Geschreven door j das   
donderdag 31 maart 2011

Jannie

Klik hier om te bestellenHeb het product 1maal gebruikt en ik moet zeggen dat het even wennen is by myn york en vooral met het lange haar maar de vacht werd wel glanzend,alleen myn pers ging even de lucht in maar dat ging later beter. Ik ga hier mee door en laat het later nog weten. Ben opheden tevreden.
GRoetjes J

 
Fles UF2000 gekocht en vooralsnog lijkt dit te werken.
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door C.H. Veerhuis-de Rijber   
donderdag 24 maart 2011
Klik hier om te bestellenEen van onze 4 katten is sinds een tijd zeer jaloers en daarom markeert hij zo'n beetje elk plekje.

 

We hebben dus iets nodig wat deze afschuwelijke lucht wegneemt. Fles UF2000 gekocht en vooralsnog lijkt dit te werken. Fles is nu bijna leeg dus moet ik nog meer van dit middel aanschaffen.

 

C.H. Veerhuis-de Rijber

 
rode wijnvlekken verwijderen met Ecodor
EcoPet, geur & vlekweg
Geschreven door G.M.H. Kouters-Troisfontaine   
dinsdag 22 maart 2011

Klik hier om te bestellenEcodor producten. Heb er alleen maar super ervaringen mee.

 

Kattenpislucht verdwijnt als sneeuw voor de zon met UF2000.

 

Ecopet:
s'avonds in het weekend gooide m'n man een behoorlijk vol glas rode wijn over het karpet! Dachten we mooi alles opgeruimd te hebben bleken er de volgende dag behoorlijk wat rode wijnvlekken in m'n karpet te zitten. Kreeg 'n helder moment want ik had net Ecopet besteld. Wat goed is voor braaksel en andere vlekken, misschien ook voor rode wijn. En het werkt!
De wijnvlekken zijn verdwenen. Hoera voor Ecopet!!

 

G.M.H. Kouters-Troisfontaine

 
De geur in een tas en een kussen is geheel weg
Urinegeur bestrijder combi pakket
Geschreven door Patricia Kamps   
vrijdag 18 maart 2011

Klik hier om te bestellenNa thuiskomst van een dag weg, kwamen we tot de onaangename ontdekking dat onze krolse kat enkele verassingen had achtergelaten. Ze had op meerder plekken geplast, en het rook heel onaangenaam.
Eerst azijn geprobeerd. Sommige dingen kon ik wassen, andere niet.
Na het lezen over Ecodor, wilde ik het graag uitproberen. Ik heb het helemaal doordrenkt met ecodor uf2000 en wat warm water. De geur in een tas en een kussen is geheel weg, al is de geur van de UF2000 nog wel sterk aanwezig. Het is geen onaangename geur en maskeert naar mijn idee niet. De bank wacht ik nog even af wat betreft geur. Wel heb je veel te weinig aan een flesje van 500ml. Het loont om gelijk veel te bestellen.

 

Volgens mij moet ik sommige plekken nog herhalen (oudere vlekken) en je wilt ook wat op voorraad hebben. De ecopet spray vind ik minder effectief. Het haalt geuren wel weg, maar het product heeft zelf een sterke geur. Die in het begin ook de stank lijkt te versterken. Geschikt voor kattenbak-geuren. Ik ga zeker bijbestellen en hoop dat de geur wegblijft.

 
Zowel voordeurmat, bank, bed, als keuken stinken niet meer
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door D. Quispel   
maandag 14 maart 2011
Klik hier om te bestellenik ben ook een blije gebruiker; heb kleine kitten van bijna 6 maanden die ook al 2 maanden buiten speelt maar nu al aantrekkelijk is voor alle buurkaters want bij thuiskomst vloog er ineens een heeeele grooooote zwarte kat door mijn huis en het stonk ook.... en dat niet 1x maar nu aantal keer; sinds week spuitbus in huis (helaas inmiddels ook alweer leeg....) maar geur nu weg! Zowel voordeurmat, bank, bed, als keuken stinken niet meer dus het werkt echt!!

 

Dank daarvoor.... vriendelijke groet,

 

D. Quispel

 
de service van ECODOR is ook fantastisch!
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Jos Austen   
dinsdag 22 februari 2011
Klik hier om te bestellen“Enige tijd  geleden sloot ik ‘s nachts per ongeluk een van onze poezen op in de huiskamer; dat diertje heeft erg hoge nood gehad en vergeefs de bak gezocht....zij heeft toen gepiest op een stapeltje kranten op een meubel.
Helaas was e.e.a. doorgelekt: ons dure Charles Eames voetenbakje was nat van de pies en stonk vreselijk!
het huis te klein natuurlijk.
Lees meer...
 
Oude honden geurtjes van de mand worden echt perfect verwijderd.
EcoPet, geur & vlekweg
Geschreven door Dinie Duren   
dinsdag 08 februari 2011
Klik hier om te bestellenHeel fijn voor alle vreemde en vieze luchtjes in huis. Oude honden geurtjes van de mand enzo.. worden echt perfect verwijderd. De kotsvlekken van de katten zijn heel goed uit de normale stoffen te krijgen. Heel fijn, want mijn siamezen kotsen wat af elke dag! Ik bestel hier snel een aanvul van. Altijd goed om in huis te hebben
 
Nu met dit product is de lucht helemaal weg!
UF2000, tegen urinegeur
Geschreven door Dinie Duren   
dinsdag 08 februari 2011
Klik hier om te bestellenIk vind het een wonder middel! 2 sproeiende katers die regelmatig op het beton piesen. Met vanalles geprobeerde de lucht er uit te krijgen, maar niets hielp. Nu met dit product is de lucht helemaal weg! Ik bestel snel meer hiervan. Wil niet zonder zitten.. aanrader!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 61 - 70 van 434
Partner van bol.com

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor