Welkom bij Ecodor geurbestrijding affiliate programma
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Login opslaan
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!
U heeft een eigen website, of u beheert de website van uw vereniging of stichting?
Meldt u nu aan en verdien:
20.00% - provisie per betaalde verkoop.


Zo werkt het:
U zet een banner of (tekst)link van ons op uw website.
Klikken uw bezoekers hierop, dan worden ze doorgestuurd naar onze website.
Via speciale volg links houden wij alle verkopen bij, die via uw website binnen zijn gekomen.
U krijgt provisie bij elke succesvolle (betaalde) order.

Het minimum bedrag dat door ons wordt uitbetaald is EUR 10,00.
Betaling van de provisie vindt plaats op dag 1 van elke maand.

Aanvullende voorwaarden Ecodor Affiliate programma (per 08.02.2012)

Direct Linking is niet toegestaan. Dit betekent dat adverteren in zoekmachines is toegestaan met een eigen website, echter niet op de bedrijfsnaam van Ecodor.nl (incl. misspellingen). Ook is het niet toegestaan om de merknaam (en misspellingen) te gebruiken in de advertentietitel, advertentietekst en display URL.

 

E-Mailmarketing
E-mailmarketing is beperkt toegestaan. Dit houdt in dat het versturen met e-mailberichten met reclame van Ecodor.nl is toegestaan, mits: -Niet betaald wordt voor het lezen van de e-mail. -Niet betaald wordt voor het bekijken van Ecodor.nl (of onderliggende subpagina’s). -E-mailberichten alleen verstuurd worden aan double opt-in leden. Dit houdt in dat consumenten hebben aangegeven de e-mail van de affiliate te willen ontvangen en het e-mailadres waarmee ze staan ingeschreven bij de affiliate bevestigd hebben.

 

Inframen websites
Het inframen van de website van Ecodor.nl (of onderliggende subpagina’s) is niet toegestaan. Inframen mag alleen indien de pagina waarop het frame zichtbaar is, voorzien is van een "noindex,follow" tag in de header van de pagina. Tevens dient een consument altijd actie te ondernemen om op de framespagina terecht te komen (bijvoorbeeld op een link te klikken vanuit een mail/website).

 

Typosquatting
Typosquatting is niet toegestaan. Dit houdt in dat het niet is toegestaan om bezoekers vanaf websites zonder content door te sturen naar Ecodor.nl (bijvoorbeeld misspellingen van Ecodor.nl die als domeinnaam zijn geregistreerd)

 

Eigen aankopen/Cash Back
Affiliates mogen zelf geen eigen aankopen doen via affiliate URL’s/sites. Het is niet toegestaan om consumenten cash back te geven op aankopen!

 

Kortingscodes
Kortingscodes zijn toegestaan, mits deze uitgegeven zijn vanuit het affiliate netwerk of indien Ecodor.nl nadrukkelijk heeft aangegeven dat deze door affiliates gecommuniceerd mogen worden.

 

Social Media en 2e hands sites
Het is niet toegestaan Ecodor.nl via social media te promoten (Hyves, Facebook, Twitter, etc.). Tevens is het niet toegestaan om producten van Ecodor middels affiliate marketing aan te bieden op 2e hands sites (zoals bijvoorbeeld Marktplaats.nl).

In overleg met Ecodor of het affiliate netwerk kan afgeweken worden van bovenstaande voorwaarden. Neem hiervoor contact op met het affiliate netwerk of Ecodor

Partner van bol.com

Kies uw taal

NederlandsEnglishDeutschFrancais

VOOR INFORMATIE BEL:

010 - 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik HIER voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor