Urinegeur verwijderen vanuit steen of beton met UF2000
Aucune traduction disponible

UF2000 - 500ml
Bestellen 
Onbehandeld steen of beton ziet eruit als een harde materie, maar eigenlijk is het als een harde spons welke de urine gemakkelijk absorbeerd door de vele kleine openingen. DIt betekend dat de urine gemakkelijk tot diep in de steen of het beton kan trekken, wat het geurverwijderingsproces lastiger maakt.
Voor het beste resultaat volgt u onderstaande stappen.

Gebruik geen andere (chemische) schoonmaakmiddellen of maskeerders!
Zorg ervoor dat de vloer goed droog is. Wanneer er nog lijmresten van vloerbedekking op de vloer aanwezig, verwijder deze dan eerst.

Maak allereerst de ondergrond veeg schoon en stofvrij.

Spray de UF2000 rijkelijk (verzadigen) op de plaats van de urine met behulp van de triggerspray flacon of een lage druk vernevelaar (plantenspuit of bestijdingsmiddelen spuit). Zorg ervoor dat minimaal net zoveel UF2000 wordt aangebracht als dat er redelijkerwijs urine in zit.
Dek de plaats gedurende 1 á 2 uur af met plastic om te snelle verdamping te voorkomen, en ervoor te zorgen dat de UF2000 goed in het beton op steen kan doordringen.
 Hou er rekening mee dat bij een eerste behandeling met UF2000 van een oude urinevlek het zou kunnen zijn dat de urinegeur in eerste instantie intensiever wordt. Dit duidt erop dat de urine stilaan aan het oplossen is en naar de oppervlakte komt.

Verwijder het plastic en en maak de plek droog.
Breng UF2000 nogmaals aan. Laat de plek 1 á 2 uur goed drogen (afhankelijk van de temperatuur kan dit korter of langer duren).
Breng telkens om de 1 à 2 uur (droogtijd) UF2000 aan totdat de urinegeur volledig is verwijderd.

Nadat de urinegeur en vlek zijn verwijderd, verwijder dan het residu met behulp van een beetje water en dep het op met een (keuken)papier of een droge doek.
 

CHOIX DE LA LANGUE

NederlandsEnglishDeutschFrancais

Contact

   

Ecodor geurbestrijding
     Tel.: +31 (0)10 248 11 22
Fax: +31 (0)10 248 11 20

Votre Panier

Voir le panier
Votre panier est actuellement vide.

The World of Ecodor

The World of Ecodor