UF2000

UF2000 est une neutraliseur d`odeur vigoureux qui lie effectivement la lutte contre l`urine.
COMMANDER!

0

EcoClinic

Par opposition aux autres `rafraicheurs d`air` ordinaires, EcoClinic ecarte l`odeur indesirable au lieu de le cacher avec un air parfume.
COMMANDER!

0

EcoHome

EcoHome, contre la puanteur dans la maison. Ce rafraicheur d`air (adversaire d`odeur) demolit les molecules d`odeur dans l`air de la maniere naturelle.
COMMANDER!

0

EcoCar

EcoCar rafraicheur d`air demolit les molecules d`odeur dans l`air d`une maniere naturelle grace a laquelle la puanteur disparait ordinairement au lieu de jaillir au-dessus une autre odeur.
COMMANDER!

0

HappyFeet

HappyFeet est un spray qui ecarte les odeurs de transpiration desagreable. Est a utiliser excellent dans des chaussures, directe sur les pieds et vetements.
COMMANDER!

0

Ultrapropre

Nettoyeur des toisons des chats, des chiens et des rongeurs.
COMMANDER!

0

EcoShield

Quand OdorShield est pulverise au-dessous d`une source d`odeur il offre une protection binaire contre la puanteur.
COMMANDER!

0

Detecteur

Les sels presents (seches) dans l`urine s`illumine par le detecteur, grace auquel un traitement de l`endroit exact de l`urine devient possible.
COMMANDER!

0

EcoPet

EcoPet Odeur et Tache partie est un bio-spray qui ecarte des odeurs et taches desagreables aux endroits ou votre animal domestique vient ou reside.
COMMANDER!

0
Avis des Clients
Vous avez déjà acheté et essayé des produits?

Nous aimerions entendre votre avis.
Écrivez une avis au sujet de nos produits et vous recevez un code de remise lequel vous donne droit à une remise de 15% sur votre prochaine commande de produit(s) de consommateur Ecodor.

mijn dochter transpireert behoorlijk
EcoClinic
Aucune traduction disponible

Bestel Ecoclinicmijn dochter transpireert behoorlijk en haar kleding rook zo sterk naar zweet geur ook als ik de kleding gewassen had dan rook de kleding nog naar zweetgeur. sinds ik de kleding voorbehandel met ecoclnic is het echt weer lekk er fris en schoon wat zijn wij heppie met ecoclinic

margriet en latifa.

 

mijn dank voor alles.

 
Eindelijk, eindelijk gevonden, wat mijn autostoelen reinigt zonder parfum!
EcoClinic
Aucune traduction disponible

Bestel EcoclinicHeb een geurallergie. Eindelijk, eindelijk gevonden, wat mijn autostoelen reinigt zonder parfum. Complimenten voor de snelle verzending en: HET HEEFT GEHOLPEN!

 

 
Ben opheden tevreden.
WonderClean vachtreiniger
Aucune traduction disponible

Jannie

Klik hier om te bestellenHeb het product 1maal gebruikt en ik moet zeggen dat het even wennen is by myn york en vooral met het lange haar maar de vacht werd wel glanzend,alleen myn pers ging even de lucht in maar dat ging later beter. Ik ga hier mee door en laat het later nog weten. Ben opheden tevreden.
GRoetjes J

 
De vachtjes zijn nog nooit zo zacht en glanzend geweest!
WonderClean vachtreiniger
Aucune traduction disponible

Klik hier om te bestellenWe hebben 2 katten, een Brits korthaar met een dikke ondervacht en een Ragdoll, met een lange vacht. Met alleen borstelen hadden we niet het idee dat de vacht van de katten helemaal goed schoon werd. Daarom hebben we Ecopet wonderschoon geprobeerd, vooral ook omdat er geen water nodig is en daar houden onze katten niet zo van...

De vachtjes zijn nog nooit zo zacht en glanzend geweest! Precies gedaan zoals op verpakking stond, dus na de wasbeurt lekker geborsteld. Dat ging nu ook gemakkelijker dan op een ongewassen vacht. Wij blijven dit gebruiken!

 

 
uiteindelijk rook haar snuitje niet meer vies.
WonderClean vachtreiniger
Aucune traduction disponible

Klik hier om te bestellenMijn zus heeft een klein hondje waarvan het snuitje altijd stinkt. Ik vertelde haar dat dit spul werkt alsof de hond net gewassen is, uiteraard waren we nog geen gelovers...... Maar wonderwel het werkt echt, duurt eventjes maar uiteindelijk rook haar snuitje niet meer vies. Meteen weer een klantje erbij voor Ecodor :-)

 

 
ook EcoShield werkt gelijk Ecodor belooft
EcoShield
Aucune traduction disponible

Klik hier om te bestellenook EcoShield werkt gelijk Ecodor belooft 
Ik heb al verschillende Ecodor produkten geprobeert en van alle ben ik erg tevreden zodat ik deze produkten niet meer missen kan en zeker bijbestellen zal 
 
door de Urine Detector waren er nog sporen te vinden.
Urine vlekken detector
Aucune traduction disponible

vlekWe hebben een kater van 8 maanden die zijn territorium aan het afzetten is. Ik zag hem laatst spritsen tegen de muur, en dacht dat ik het schoon had, maar door de Urine Detector waren er nog sporen te vinden. Geweldig apparaat.

Groet Karin.

 

 
Dit is een prima hulpmiddel.
Urine vlekken detector
Aucune traduction disponible

vlekMijn eerste bestelling bij ecodor omdat mijn poes dominant begint te worden tijdens de krolsheid en hier en daar een plasje doet.


Soms weet je niet waar ze dat doet omdat je het niet ziet maar wel ruikt!
Dit is een prima hulpmiddel.
 

 

 
Eindelijk een huis dat niet stinkt naar de kattenpies.
Urine vlekken detector
Aucune traduction disponible

Klik hier om te bestellenEindelijk een huis dat niet stinkt naar de kattenpies. Ook het lampje is geweldig. Ik hoef niet meer als een snuffelhond rond te kruipen om te zoeken waar de kat geplast heeft. Ook bedankt voor de snelle service
 
De stank is absoluut verdwenen.
Urine vlekken detector
Aucune traduction disponible

Klik hier om te bestellenOok wij dachten, tja mooie verhalen het zal wel...., nou inderdaad we hadden een combi pakket besteld op zondag, dinsdag aflevering en wij tegen 22.30 met de lamp achter de vlekken aan. een recente was perfect te zien, de oudste (ca. 4 mnd.) niet meer, maar we wisten dat het er zat! (vloerbedekking met foamrug geplakt op beton) dus met UF2000 aan de slag, vuilniszak erover, en dit 5x herhaalt. eigenlijk zouden we nog een keer of 2 moeten sprayen, maar de stank die je anders tegemoet kwam als de deur openging is absoluut verdwenen. we bestellen voor de zekerheid nog maar 1 ltr. bij.
Je weet het nooit met 4 katten in huis.
 
<< Début < Précédente 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Suivante > Fin >>

Résultats 1 - 10 sur 434
Partner van bol.com

CHOIX DE LA LANGUE

NederlandsEnglishDeutschFrancais

Contact

   

Ecodor geurbestrijding
     Tel.: +31 (0)10 248 11 22
Fax: +31 (0)10 248 11 20

Votre Panier

Voir le panier
Votre panier est actuellement vide.
klik_hiervoorde_webshop.jpg

The World of Ecodor

The World of Ecodor