EcoFur vachtreiniger - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct EcoFur Vachtreiniger (voorheen Wonderschoon).

Heb het product 1 maal gebruikt en ik moet zeggen dat het even wennen is bij mijnn york en vooral met het lange haar maar de vacht werd wel glanzend,alleen mijn pers ging even de lucht in maar dat ging later beter. Ik ga hier mee door en laat het later nog weten. Ben opheden tevreden.
Groetjes J

Bestellen
We hebben 2 katten, een Brits korthaar met een dikke ondervacht en een Ragdoll, met een lange vacht. Met alleen borstelen hadden we niet het idee dat de vacht van de katten helemaal goed schoon werd. Daarom hebben we EcoFur geprobeerd, vooral ook omdat er geen water nodig is en daar houden onze katten niet zo van... De vachtjes zijn nog nooit zo zacht en glanzend geweest! Precies gedaan zoals op verpakking stond, dus na de wasbeurt lekker geborsteld. Dat ging nu ook gemakkelijker dan op een ongewassen vacht. Wij blijven dit gebruiken!

Bestellen
Mijn zus heeft een klein hondje waarvan het snuitje altijd stinkt. Ik vertelde haar dat dit spul werkt alsof de hond net gewassen is, uiteraard waren we nog geen gelovers...... Maar wonderwel het werkt echt, duurt eventjes maar uiteindelijk rook haar snuitje niet meer vies. Meteen weer een klantje erbij voor Ecodor :-)

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright 2019 Ecodor