UF2000 4Pets, tegen urinegeur - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct UF2000 (4Pets), tegen urinegeur van mens en/of (huis)dieren.

Ik doe de was voor mijn moeder die in een verpleeghuis verblijft. Door haar incontinentie draagt zij speciale luiers. Ondanks dat is de geur in haar broeken erg overheersend. Met gewoon wassen krijg ik het er niet uit. Vooral met strijken komt er een vreselijke walmlucht vrij. Ik heb dit product nu twee weken uitgeprobeerd en het werkt goed als je de gebruiksaanwijzing goed naleeft. Sprayen en aan de lucht laten drogen, dus niet boven een verwarming hangen. De lucht is er echt uit. Nu dus maar een groot verpakking besteld, dan kan ik even vooruit.

Bestellen

Wij zijn heel blij met Ecodor ! We brengen zwerfkittens groot en in het begin zijn die kleintjes soms nog niet zindelijk. Één poesje plaste steeds in het geniep onder de bank en dat merkten we pas toen we hem verschoven tijdens het stofzuigen, toen kwamen alle aroma's vrij. Met gewone schoonmaakmiddelen kregen we de lucht niet weg. Met UF2000 gelukkig wel. We zijn ook te spreken over de snelle verzending en de verpakking van de producten.

Bestellen

Geweldig en onmisbaar.
Met 4 katten in huis, waarvan er 1 reageert op stress door te gaan plassen/spoeien in huis is de UF2000 onmisbaar. Al meerdere keren besteld en nog steeds zeer tevreden. Helaas blijft de poes wel plassen/sproeien, maar de geur is in ieder geval een heel stuk minder!

Bestellen

Top produkt en een tevreden klant!
Onze poezen kunnen 's nachts vrij in- en uit huis lopen. Dat gebeurt al 30 jaar en nu hadden we voor het eerst een vreemde sproeiende kater in huis gehad, die onze poezen de baas was geworden. Voor we het goed in de gaten hadden had hij al op verschillende plaatsen in de woonkamer zijn geurvlaggen uitgezet.
De gestoffeerde meubels heb ik met Ecodor geur- en vlekweg behandeld.
Een poezenplasje is daarmee prima te reinigen, maar de stank van de kater niet. Met UF2000 heb ik daarna de meubels ook vrij van stank gekregen.
Sommige plaatsen heb ik drie keer behandeld en daarna waren ze ook vrij van stank.
UF2000 doet echt waar het voor geadviseerd wordt!Ik ben supertevreden en heb er twee huismiddelen bij!

Fijne online winkel: bestellen gaat makkelijk, levering is snel en betaling goed geregeld.
Ria Liersen

Bestellen

Mijn moeder had dit product eerder besteld om de urinegeur van onze puppy te verwijderen die per ongeluk op de deurmat plaste. Omdat zij dit product aanraadde heb ik het eens van haar geleend om een vervelende ontlasting lucht van onze katten te verwijderen, en ik ben overtuigd na 1 keer gebruiken. Daarom bestel ik nu voor mezelf ook een fles UF2000. Het werkt echt!

Bestellen

Dit product is echt de moeite waard. Mijn kat plast (na angst of terriotoriaal gedrag) altijd op hetzelfde plekje op de bank. Alle middeltjes al geprobeerd, niet helpt.Dit product spray je op de bank, goed nat en doorweekt.. laten drogen en de kat en jijzelf rukmt niks meer. (product laat ook geen vlekken achter).
Bestellen

Sinds kort komt er 's nachts een vreemde kater bij ons in huis via het kattenluik, die het schijnbaar leuk vind om zijn eigen persoonlijke geur achter te laten. Echter ben ik helemaal niet zo blij met deze geur! Heb al van alles geprobeerd, van afnemen met biotex en bespuiten met alcohol, tot afnemen met azijn. Zelfs de "urine-vreter" van de dierenwinkel hielp niet. Uiteindelijk kwam ik op de site van ecodor terecht. Nadat ik de bank ermee ingesprayd had, was de geur meteen een heel stuk minder! De ingesprayde gebieden moeten nog opdrogen, maar ik heb hoge verwachtingen! Hopelijk werkt het ook op mijn gloednieuwe traptapijt, wat die rot kater heeft onder gepiest! Beste mensen van ecodor heel erg bedankt! Zouden jullie niet iets kunnen uitvinden wat vreemde katten op afstand houdt..? Hihi.

Bestellen

mijn kat heeft pas geleden op de vloerbedekking in de slaapkamer geplast. ik heb de plek direct schoongemaakt en ingespoten met UF2000. ondertussen heb ik het een aantal keer ingespoten en ruik je er eigenlijk niets meer van!
ik blijf de plek voor de zekerheid nog even behandelen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het weg zal trekken.

Bestellen

Reeds een aantal keer besteld bij ecodor , wordt heel snel geleverd en de producten Ecopet geur en vlek, Ecohome, UF2000) zijn hun geld waard. Onaangename geuren van kat en hond verdwijnen zo goed als meteen. Echt een aanrader voor iedereen die huisdieren heeft!!

Bestellen

Het is zo goed als ze zeggen. Het laat geurtjes inderdaad verwijderen, maar het verbloemt het niet. Super snelle levering. Ik had ander product ontvangen dan ik had besteld, mocht het houden en had binnen 2 dagen het juiste product in huis. Echt fijne producten. Ik gebruik zowel de Ecofeet, Ecohome als de Ecocar. Zeker de moeite om te kopen en gebruiken. Ik raad het iedereen aan. Het gaat zelfs de sterke urine geur van een kater tegen. Geloof me dat kan geen enkel ander product.

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor