UF2000 4Pets, tegen urinegeur - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct UF2000 (4Pets), tegen urinegeur van mens en/of (huis)dieren.

Dit product werkt erg goed! Het lost de plas echt op en je kunt het zo weghalen. Er komt geen parfumlucht overheen, het breekt de plas echt af. Ik bestel zo een refill.

Bestellen

Mijn buurvrouw heeft mij gered met haar UF 2000 i.v.m. het wangedrag van mijn 2 poezen en 1 kater.
Vooral de 2 poezen zijn zeer dramatisch.
De één plast het liefst in de wasmand, (die staat inmiddels achter een gesloten deur), of op een voorwerp wat normaliter niet op die plaats hoort te liggen (een boek op de grond, een deken die toevallig op de grond ligt, mijn dochter die kleren laat rondslingeren) en de andere poes plast het liefst vóór dekattenbak i.p.v. erin.
De kattenbak staat in de balkonkast en die urinegeur krijg ik met bleek niet meer uit het beton).
Nu wil ik graag zelf UF2000 bestellen, i.p.v. lenen van de buurvrouw, want ik word werkelijk gered door dit geweldige product.
Het is of; UF 2000 in huis, of de katten uit huis.
Die keuze is dus makkelijk gemaakt, bij de gratie van UF 2000 is er te leven in ons huis zonder stank.
Dank Ecodor!

Bestellen

Echt geweldig spul! Heb zelf 2 hondjes, en die plaste wel is vaker op de bank. Ik werd gek van die sterke urinegeur!

Opgezocht op google wat ertegen te doen, en kwam uit op deze site. Ik heb meteen een fles besteld, en ben super tevreden! Ik bestel nu mijn 2e. Echt een aanrader!

Bestellen

Beste klantenservice
Ik had dinsdags besteld en woensdag had ik het al in huis.
de f2000 zal ik wel vaker bestellen want ik heb een hondje met een gedragsprobleem en dat is by tyd en wylen plast ze in huis.
Het is niet tedoorbreken dus een probleem,kan je eending doen,of laten inslapen want men zit niet tewachten op een yorkshire die in huis plast of het f2000 gebruiken,wat ik gelukkig tegen kwam op de site.
Gelukkig dat dit er is,want anders had ik geen oplossing meer.
Nou luitjes ik groet jullie vanuit zaanstreek en hoop dat jullie er nog lang zullen zyn.
lieve gr jannie

Bestellen

Tot nu toe werkt dit middel goed. We hebben eerst een klein flesje geprobeerd en onze beide katers hebben de laatste weken niet meer geplast op ongewenste plekken in huis. Dus tot zover is dit een middel een groot succes. We willen nu een grotere bestelling plaatsen.

Bestellen

Echt een geweldig product, met een dominante pissende kat in huis is dit een geweldige uitvinding. Geen vieze lucht meer in huis.

Bestellen

Geweldig dit middel tegen stankjes.

Katten en honden pieslucht verdwijnen zo goed dat een plaats met dit middel behandeld niet uitnodigd om hier nogmaals overheen te plassen.
Ook vreemde dieren willen geen spoor zetten op de behandelde plek.
Ben erg blij dit middel te hebben gekocht.
Groetjes.

Bestellen

Ik heb sinds ik een baby heb gekregen, een poes die jaloers is op de baby. Gevolg, overal plast ze. De bank, het baby bedje, de comode, mijn bed, echt OVERAL! Heb vanalles geprobeerd en kwam via het internet bij Ecodor. Na de recensies gelezen te hebben besteld en gelijk begonnen met ontgeuren van mijn huis. WAT EEN WONDER!! Ik ben super blij met het resultaat! Heb gelijk meer besteld zodat ik in ieder geval in huis heb. Ook de service was goed. Ik woon op gran canaria en had het binnen 2 weken in huis ( dit is heel snel voor spaanse begrippen). Ik ben een zeeer tevreden klant en zit al de webpage af te gaan naar wat Ecodor nog meer te bieden heeft!!

Fleur Stoutjesdijk, Playa de Mogan, Spanje

Bestellen

Met 7 wat oudere katten gaat het weleens mis .Op mijn werk hoorde ik van ecodor en al hoewel ik er niet zoveel vertrouwen in had toch maar geprobeerd.Het is fantastisch !!!

Na een paar keer de plekken behandeld te hebben is de stank zo goed als weg.

Geweldig .Ik wil altijd een bus in voorraad en zal nooit meer iets anders gebruiken.

Bestellen

ben erg blij met dit product! helaas plast mijn kat nog wel steeds op de behandelde plekken maar even met UF2000 en de geur is verdwenen!

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor