Gebruiksaanwijzing UF2000, tegen urinegeur

Algemene gebruiksaanwijzing
(voor een specifieke toepassing selecteer uit onderstaande lijst):

Zorg ervoor dat de UF2000 altijd voldoende in contact komt met de achtergebleven urine resten door het goed in te laten trekken en in ieder geval voldoende UF2000 aan te brengen.
Spray rechtstreeks op de urineplek en laat het UF2000 enige tijd zijn werk doen.
Niet schrobben of inwrijven. Wanneer u de exacte urineplek niet kan bepalen gebruik dan onze urinevlek detector.

De te behandelen urinevlek dient in zijn geheel én lang genoeg met de UF2000 in contact te komen om effectief de urinegeur te kunnen neutraliseren. Laat de behandelde plaats vervolgens op natuurlijke wijze opdrogen.

Download productblad
Gebruiksaanwijzing

Onbehandeld steen of beton ziet eruit als een harde materie, maar eigenlijk is het als een harde spons welke de urine gemakkelijk absorbeerd door de vele kleine openingen. DIt betekend dat de urine gemakkelijk tot diep in de steen of het beton kan trekken, wat het geurverwijderingsproces lastiger maakt.


Voor het beste resultaat volgt u onderstaande stappen.

Lees meer: Urinegeur verwijderen vanuit steen of beton met UF2000

Urine vlekken in houten vloerdelen of hardhouten vloeren zijn een van de moeilijkste vlekken om te verwijderen, en dan met name wanneer door herhaaldelijk urineren het hout donker van kleur is geworden.
De donkere plekken betekenen dat er een opeenhoping is van gedroogde, urinezouten (urine kristallen), maar ook dat er reeds hout aantasting heeft plaatsgevonden, doordat de zure urine in het hout is gebeten.

Lees meer: Urinegeur verwijderen uit houten vloeren met UF2000

BELANGRIJK!!
Controleer altijd vooraf of het te behandelen materiaal kleurechtheid blijft door het product allereerst op een onopvallende plaats te testen!

Lees meer: Urinegeur verwijderen uit vloerbedekking of stoffen meubelen met UF2000

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor