De hondenmand stinkt

De hondenmand is vaak de favoriete plek van uw dierenvriend maar ook een bron voor stank die wordt veroorzaakt door bacteriën. De speekselresten aan kluiven, de vochtige en langzaam drogende vacht of een vuile vacht zijn de ideale omgeving waar geur en zelfs stank kan ontstaan.

Regelmatig luchten is vaak niet voldoende en iedere week de hoes van de mand wassen is een gedoe. Zo’n hoes gaat er lastig af, maar nog lastiger er weer omheen na het wassen. Ook horen wij vaak dat chemische middelen worden ingezet om de stank tegen te gaan. STOP hiermee! Chemische middelen kunnen de hondenmand aantasten, en nog erger… we mogen ons afvragen of deze middelen goed zijn voor de gezondheid van uw huisdier.

Er zijn ook 100% natuurlijke en milieu vriendelijke middelen die uitkomst bieden. EcoPet is een fantastische oplossing die vuil verwijderd en nare geuren niet maskeert maar echt neutraliseert. Dit werkt langer en is nog gezonder ook. EcoPet spuit je in de mand. Natuurlijk moet de hond dan wel eerst uit de mand zijn. De natuurlijke enzymen doen het werk. Paar minuutjes in laten trekken en de hondenmand is weer als nieuw.


Refresh Your World,
Martin en Sacha Gaus

Bestel EcoPet Geur- en vlekverwijderaar

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor