de ruimte waar de kattenbak staat stinkt

De kattenbak staat vaak in een gemeenschappelijke ruimte van de woning zoals in de hal of (bij)keuken. De scherpe en penetrante geur die optrekt vanuit het kattengrit komt u als een onaangename verrassing tegemoet.

Om deze nare lucht te maskeren wordt helaas vaak het stopcontact voorzien van een ongezonde ‘luchtverfrisser’ of staat er een chemische spuitbus klaar die bij het betreden van de ruimte kan worden gebruikt om het gevoel aan comfort te verbeteren. De meest gebruikte producten hebben helaas slechts een maskerende werking. De penetrante geur wordt niet aangepakt en slechts
“ tijdelijk” overschaduwd met een nog sterkere geur die de gezondheid van mens en dier niet ten goede komt.

Wat helaas te weinig mensen weten is dat het neutraliseren van geur een natuurlijk proces is die versneld kan worden. Gewoon door een beetje natuur toe te voegen in de ruimte. Niet door een plantje te plaatsen maar door enzymen te verspreiden die ervoor zorgen dat de geurmoleculen tot wel 200 keer sneller worden afgebroken. Eenmaal afgebroken ruikt u niets en overheerst de huisgeur die bijdraagt aan het thuisgevoel. In EcoPet vonden wij een krachtige, natuurlijke oplossing die de geur echt neutraliseert door in de ruimte te vernevelen.

EcoPet van Ecodor is wat ons betreft een ‘must have’ voor iedere huisdiereigenaar.

 

Refresh Your World,
Martin en Sacha Gaus

Bestel EcoPet Geur- en vlekverwijderaar

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor