Een jonge hond leren zindelijk te zijn is een hele opgave. Wanneer een pup zijn behoefte moet doen, doet hij dit ook meteen. Hij moet dus leren om het op te houden. Voor die momenten dat u nét niet voldoende aandacht hebt om goed op te letten, kan de bench de oplossing zijn. Een hondje leren netjes in de bench te blijven moet echter wel aangeleerd worden. Hoe dit moet kunt u het beste leren bij de puppy-training op een goede hondenschool.

Hond plastOmdat het een leerproces betreft, zowel voor u als voor de pup, gaat het vast niet allemaal in één keer goed en zal er dus af en toe een ongelukje in huis gebeuren. Wordt de pup bijvoorbeeld wakker en beloont u hem voor het netjes in de bench zijn door de bench open te zetten? Heel goed! Maar dan wel snel naar buiten, anders heeft uw pup alweer een plas op uw vloer gedaan met een vieze geur en mogelijk vervelende vlekken tot gevolg. Word alstublieft niet boos. De pup wordt er niet zindelijk maar mogelijk wel angstig van en dat bevordert het leerproces niet.

Ga vaak met uw pup naar buiten. Iedere twee uur en altijd na het slapen, na het eten en na het spelen. Wacht tot hij zijn behoefte heeft gedaan en beloon hem. Als u geduld heeft en dit proces zo consequent mogelijk uitvoert, leert uw hondje snel waar en wanneer hij zijn behoefte moet doen. Heeft uw pup zijn behoefte toch in huis gedaan, gebruik dan UF2000-4Pets om de plek schoon te maken. Doe dit het liefst zo snel mogelijk om te voorkomen dat uw pup in herhaling valt.

UF2000-4Pets is een bio-spray die onaangename geuren versneld en optimaal afbreekt. In tegenstelling tot een ‘gewone luchtverfrisser’ verwijdert UF2000-4Pets de ongewenste geur in plaats van deze met een geparfumeerde geur te maskeren.

UF2000-4Pets kan gebruikt worden op harde ondergronden (zoals beton, steen, muur, parket, hardhouten vloeren) maar is ook toepasbaar op vloerbedekking, kleden en matrassen, of in de kattenbak. Het werkt eenvoudig: spuit de plek goed nat met de vloeistof en laat het opdrogen.

Refresh Your World

Martin & Sacha Gaus

P.S. Eventueel kunt u de ingespoten plek afdekken met plastic. Dan droogt het minder snel en werkt het nog effectiever!

Bestel UF2000 4Pets

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor