Urinegeur verwijderen

Hoewel er een boete staat op urineren in het openbaar, zijn er genoeg metro / trein stations, openbare gebouwen, parkeer garage's, hal, berging, kerken, steegjes, deuren, buitenmeubels. enz. regelmatig het slachtoffer van wildplassers. Met een nare geur, onhygiënische omgeving en hoge reinigingskosten als gevolg. Gelukkig is er een simpele oplossing: Ecodor UF2000 tegen urinegeur.

Steden als Parijs hebben reeds sinds decennia Ecodor UF2000 in de armen gesloten als wapen tegen het urine gevecht in bijvoorbeeld de metro stations om de hinderlijke urinegeur van zwerfkatten en/of clochards te verwijderen / neutraliseren.

UF2000 is een krachtige geurneutralisator die milieuvriendelijke, effectief de strijd aanbindt met urinegeur.
UF2000 maskeert urinegeur niet door er een extra geur aan toe te voegen zodat een menggeur ontstaat, maar breekt de indringende geur af met behulp van enzymen.
Speciaal ontwikkeld voor harde ondergonden (beton, steen, voegen, muren, e.d.)

Wordt als concentraat geleverd, dit concentraat dient voor gebruik te worden aangelengd met (leiding)water in een mengverhouding van 1 op 5. (1 liter UF2000 concentraat met 4 liter water).

Dient met een lagedruk vernevelaar te worden aangebracht.

Toepassingen: Portieken van openbare gebouwen, hondenkennels, verwijderen geur van kattenpis, parkeergarage's, (openbare) toiletten, (verzorgings-)tehuizen.
Verpakkingsvormen: 1 liter, 2,5 liter en 25 liter jerrycan.


Bestellen Gebruiksaanwijzing

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor