• Previous
 • Next
 • Dankzij Ecodor consumenten producten

  Dankzij Ecodor consumenten producten

  een fris huis

  Lees meer...

 • Dankzij onze professionele producten

  Dankzij onze professionele producten

  Openbaar comfort

  Lees meer...

 • dankzij onze industriele toepassingen

  dankzij onze industriele toepassingen

  Neutraal leefklimaat

  Lees meer...


Ecodor is marktleider op het gebied van geurbestrijding / ontgeuren middels verneveling van biologische ontgeuringsproducten.
Ecodor ontgeuringsproducten elimineren geuren snel, en op een natuurlijke wijze. Onze ontgeuring technologie is in staat om geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeerders.

Ecodor consumenten ontgeuringsproducten 

Vieze geurtjes? Die heb je natuurlijk liever niet in huis. Dat dachten wij ook! Ecodor is ook dé specialist op het gebied van geurbestrijding in huis. Door middel van sprays ben je binnen een handomdraai van nare luchtjes af. Waar het geurtje ook vandaan komt, Ecodor maakt er een eind aan. Van dierengeurtjes tot antirookspray en van zweetvoeten tot muffe autogeurtjes; de sprays van ons weten er wel raad mee. Hoeveel je ook van je kat houdt, de geur van kattenpis is er niet een die je graag in je huis wilt hebben. En dat geldt ook voor de geur van vieze sportschoenen. Ecodor zorgt ervoor dat jij weer frisse lucht inademt. De sprays zijn gemaakt van biologische middelen en zijn daarom voor niemand schadelijk.

Adem maar eens diep in en uit, want dankzij Ecodor ruik jij alleen nog maar een frisse lucht.

Refresh your world!

Laatste nieuws

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor