Ik kocht vorig jaar 2 flessen UF2000 1 op 5 Concentraat - 1 liter. Het product is naar mijn mening té hoog geprijsd. Eén behandeling volstaat gewoon niet, 2 tot 3 behandelingen zijn aangewezen. Voor lokale hoekjes of kleine plekjes (zoals aan een voordeur) volstaat een litertje.

Ons kleine tuintje (20 meter omheining) is afgezet met rietmatten. Onze honden plassen hier af en toe tegen wat de nodige geurhinder met zich meebrengt. Om deze omheining te sproeien (zoals ze het ook aanraden: rijkelijk dus) heb je voor een omheining van 20 meter lengte en wanneer je tot een hoogte van 40cm sproeit al gauw 5 liter nodig voor 1 behandeling.
Een tweede en derde behandeling zijn noodzakelijk om alles weg te krijgen. Halfweg stoppen is gewoon weggegooid geld en het doen zoals het hoort kost je een bom geld. Voor dat geld is het misschien aangewezen voor een ander, goedkoper product te kiezen en ze gewoon iets frequenter toe te passen.

Conclusie: goed en relatief betaalbaar voor kleine toepassingen (hardnekkig plashoekje in huis, vlekken, kleine dorpels, etc.). Onbetaalbaar voor grotere toepassingen.

Levering was wel heel snel.

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor