In juni 2006 begon mijn kater van 13 plotseling op de deurmat te plassen en dit gebeurde met grote regelmaat. Ik probeerde allerlei dingen uit; ging te rade bij mijn dierenarts (die mij het advies gaf de plasplek met groene biotex te behandelen) en ik kreeg nog meer adviezen, van azijnwater tot fibreze. Niets hielp en ik was ten einde raad. Het enige wat hielp was de deur van het toilet wijd open te zetten, zodat deze de toegang blokkeerde tot de deurmat. Dit lapmiddel was niet zo prettig als ik visite kreeg...
Uiteindelijk werd ik in mei 2007 attent gemaakt door een kennis op Ecodor
UF2000 en inderdaad... Na een aantal keren de plek op de deurmat te hebben besproeid en ook voor de zekerheid het marmoleum te hebben schoongemaakt met UF2000 bleef het plassen uit! Ik kon het bijna niet geloven en was een beetje huiverig met het weer sluiten van de toiletdeur, maar het hielp echt.
Ik heb zelfs mijn dierenarts op dit middel gewezen, want ze kan hier veel mensen blij mee maken! Helaas is er blijkbaar na maanden weer een aanleiding geweest dat mijn kater weer ging plassen, maar de toiletdeur blijft nu gewoon gesloten èn ik behandel gewoon weer met UF2000 in de overtuiging dat het absoluut weer gaat werken.
Met vriendelijke groet,

Mevrouw Bakker

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor