Al voor de derde keer bestelde ik ecodor producten. Ik maakte ondertussen ook al ontzettend veel mond aan mond reclame bij vrienden met huisdieren. (of zelfs zonder huisdieren om andere urinegeuren aan te pakken.)
Deze keer bestelde ik ook een semi-professionele sproeier erbij. Met vier katten in huis en een jonge hond, plus regelmatige bezoekjes van bevriende viervoeters (ook de ongewenste buurtkaters in de tuin) is ecodor hier niet weg te denken onder ons handbereik.
Uiteraard werkt het schitterend voor kattenpis, (wat we enkele jaren geleden mochten ontdekken toen een buurtkater hier de hele omgeving terroriseerde met zijn ongewenste bezoekjes en dito geurvlaggen) maar ook voor de hondenplasjes werkt het schitterend. We hebben gedeeltelijk laminaat, maar met ecodor bij de hand zijn wij helemaal niet bang dat dit ooit voor problemen zal zorgen. Vlug opnemen, meteen wat ecodor erover, wat laten inwerken (niet te lang he met dat laminaat) en even opnemen, geen mens die opmerkt dat hier regelmatig een plasje aan de tuindeur ligt......
Voor ons is ecodor niet meer weg te denken uit ons huishouden en er wordt gretig reclame gemaakt met positieve reacties nadien!
Hier in huis alleen maar blije twee en viervoeters, want die laatste hoeven niet op hun donder te krijgen omdat de baasjes gefrustreerd raken.... wij zijn gewoonweg goed voorbereid dankzij ecodor! THX!!!!!

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor