• Previous
 • Next
 • Dankzij Ecodor consumenten producten

  Dankzij Ecodor consumenten producten

  een fris huis

  Lees meer...

 • Dankzij onze professionele producten

  Dankzij onze professionele producten

  Openbaar comfort

  Lees meer...

 • dankzij onze industriele toepassingen

  dankzij onze industriele toepassingen

  Neutraal leefklimaat

  Lees meer...

Overheid

Klik hier om naar de website te gaanDeze link brengt u naar de website van het Milieuloket, waar o.a. de navolgende onderwerpen zijn te raadplegen: Oorzaken, gevolgen,waar kunt u terecht met klachten, maatregelen, ontwikkelingen, nieuws.

Klik hier om naar de website te gaan.Klik hier om naar de website te gaanHet Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit (LML) zorgt voor de continue monitoring van de milieukwaliteit in het luchtcompartiment. De metingen dienen ter toetsing van de luchtkwaliteit aan gestelde normen, samen met modellen, ter ondersteuning van de algemene beschrijving van de luchtkwaliteit op nationale, regionale en lokale schaal en voor het geven van informatie over perioden met verhoogde luchtverontreiniging (smog).
klik hier om naar de website te gaan.
Klik hier om naar de website te gaanHet Ecodor Odor Control system maakt deel uit van de MIA en VAMIL-lijst (nummer B 4051 geurbestrijdingssysteem), hetgeen betekent dat het systeem versneld afgeschreven kan worden.

Klik hier om naar de website te gaan.Klik hier om naar de website te gaanAls een geur hinderlijk wordt, spreken we van stank. Dat is vervelend. Maar naast het ondervinden van hinder kunnen mensen ook lichamelijke klachten overhouden aan stank, bijvoorbeeld hoestbuien, hoofdpijn of een verstoorde ademhaling.

Klik hier om naar de website te gaan.


Klik hier om naar de website te gaanOp verschillende manieren verschaft InfoMil informatie over het bestrijden van luchtverontreiniging. Een belangrijke activiteit is het opstellen van informatiebladen (fact-sheets) en rapporten over mogelijkheden voor emissiebeperking.

klik hier om naar de website te gaan.


Laatste nieuws

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor