Door een ernstige ziekte kreeg een van mijn katten 'ongelukjes'. Als gevolg daarvan was het vaste plekje van mijn kat op de bank volledig verpest, dacht ik. Ik had al van alles geprobeerd om de bank schoon te maken, maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik Ecodor ontdekt en het product UF2000 geprobeerd. Ik heb de volledige zitplaats van de kat doordrenkt met U2000, zodat het ook door kon dringen in het kussen. Daarna afgedekt met plastic om de werking te versterken. Na 2 behandelingen was de geur verdwenen en bovendien heeft dit middel geen enkele lelijke vlekken op de bank gemaakt.
    
Op dit moment heb ik weer een zieke kat. Ditmaal een 13-jarige kater die sinds zijn niet behandelbare ziekte zijn frustratie afreageert door overal in het huis te sproeien. Ik ga dus weer nieuwe UF2000 aanschaffen, ditmaal met de urine detector erbij. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn huis binnenkort weer vrij is van die vieze doordringende lucht.
Bij mijn eerste bestelling is de goede service van het bedrijf opgevallen. Zij hebben mij geadviseerd hoe ik de bank het best kon behandelen. Kortom: alle groene zeep, biotex, azijn laat die maar in het keukenkastje staan. Alleen UF2000 heeft gewerkt.
    
Verder kan ik ook nog de EcoFeet voor schoenen met zweetluchtjes adviseren. Schoenen die al klaar stonden om naar de vuilnisbelt te vertrekken zijn weer volledig geurvrij geraakt. .
    
Ik hoop dat iemand nog een tip voor mij heeft hoe ik het sproeigedrag van mijn lievelings kater kan verhelpen. De kat heeft ernstige en chronisch pijnlijke rugklachten. Ik vermoed dat de kat door de pijn het kattenluik niet meer doordurft en daardoor zijn frustraties binnenshuis afreageert. Wie o wie kan mij hier een goede tip geven?
    
Bedankt,
Jacqueline

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor