UF2000 4Pets, tegen urinegeur - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct UF2000 (4Pets), tegen urinegeur van mens en/of (huis)dieren.

Ik ben super blij met UF 2000 . Een poes in onze cattery plaste op de bank omdat ze zich niet fijn voelde in de groep en dankzij een aantal keer behandelen met UF 2000 heb ik de geur uit het bankstel kunnen krijgen. Super ! Onmisbaar voor ons als er een ongelukje door een van de poezen of katers plaats vind.

Bestellen

een voordelige combinatie voor de beginner van dit top product. zeker aan te raden om te proberen bij stank.

Bestellen

Weg met alle overbodige huis-tuin en keukenmiddeltjes. Ik zal ruimte en tijd overhouden! Echt een topproduckt en beschouw mij maar als nieuwe en vaste klant!

Bestellen

Ecodor is het enige product dat de stank van kattenurine uit mijn tapijt heeft kunnen halen. Ik heb werkelijk alles geprobeerd en wilde al laminaat gaan leggen totdat ik Ecodor UF 2000 heb gevonden. Ik moest wel de hele fles gebruiken, maar toen was de stank ook echt weg. Inmiddels zorg ik dat ik altijd een voorraadje Ecodor in huis heb voor als mijn kat een ongelukje krijgt (gelukkig niet meer voorgekomen) .

Bestellen

Gebruik het al zo'n 3 jaar omdat een van me katten nogal regelmatig haar terratorium afbakert, in 1 woord geweldig spul!!!

Bestellen

Geweldig product, met 3 katers en een kat en een hond bleven we maar poetsen. met dit product ruik je ook eindelijk dat het huis is schoongemaakt. geweldig!

Bestellen

Perfekt produkt. Werkt prima tegen de kattenpislucht. Meteen flink erop spuiten en je ruikt het niet meer.

Bestellen

Geweldig product. Kat had een enorme plas in mooie fauteuil gedaan. Stank was met gewone middelen niet weg te krijgen. Na enkele bewerkingen met dit product geen nare geur meer te bekennen. Laat verder geen sporen na. Absolute aanrader. Snelle levering.

Bestellen

Ideaal product voor het verwijderen van urinegeur. Onze kat plast regelmatig op de deurmat, maar als we dan daarna dit product gebruiken, trekt de vieze geur gelukkig weer weg. Zelfs uit het beton!

Bestellen

goed produkt. Wij hadden opeens last van ratten in onze convectorput. Vraag me niet hoe ze daar kwamen. Twee hebben we m.b.v val kunnen vangen. Dachten dat alles opgelost was. Tot er opeens maden uit de convector kwamen. Lag er een dode onder het verwarmings element. Schoongemaakt met chloor, reinigingsmiddel enz. Maar wat een stank. Op internet gaan zoeken dit produkt gevonden en wat een uitkomst. Na de eerste keer sproeien was er al een duidelijke verbetering hierna nog een paar keer herhaald.
Geur helemaal weg. Kan het iedereen aanbevelen.

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor