UF2000 4Pets, tegen urinegeur - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct UF2000 (4Pets), tegen urinegeur van mens en/of (huis)dieren.

Ik was met onze poes naar de dierenarts geweest en aangezien ik het altijd zielig vind dat de kat lang in zijn hokje moet zitten, had ik haar in de auto uit het mandje op schoot genomen. Zover zo goed, maar toen ik door een tunnel reed werd zij erg bang en ging op mijn dashbord (SMART) zitten en hevig niauwend heeft zij toen geplast. Aangezien er gaatjes in het dashbord van een Smart zitten was de urine helemaal doorgelekt naar (weet ik veel) maar de lucht was werkelijk ondraaglijk. Mogelijk mede doordat zij net gesteriliseerd was en de urine ook nog met medicijnen vermengd was. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Ecodor terecht. Ik wilde mijn bestelling natuurlijk snel hebben, dus gebeld met Ecodor en gevraagd of er wederverkopers waren in Den Haag. Met veel geduld werd ik geholpen aan een adres dicht bij mij in de buurt en ik heb Uf 2000 direct opgehaald. Al na één keer spuiten was de kattenpis geur een stuk minder en kon ik weer normaal in mijn auto rijden. Ik heb iedere dag Uf 2000 gespoten en na zo een 5 keer was de lucht geheel weg. Perfect spul die Uf 2000. Overigens benadrukte de dierenarts waar ik het gekocht had dit ook.

Lees meer: Al na één keer spuiten was de kattenpis geur een stuk minder

Vorig jaar heb ik UF2000 Semi-Pro gebruikt om de nieuwe bank weer geurvrij te maken na een serie ongelukjes van de jonge pup. Dat hielp geweldig, binnen de kortste keren was de stank weg. En er was niets te zien van de behandeling op de bank.
Nu heeft onze oudere hond een ongelukje gehad op de bank en ga ik UF2000 Semi-Pro weer bestellen. Goed spul!
Kick Staneke

Bestellen

Wij gebruiken Ecodor UF 2000 voor het reinigen van de eventuele ongelukjes van de poesen en we zijn er zeer tevreden over. We gebruiken ook de Urine vlek detector en hier hebben we ook rendement van want we vinden zo soms toch wel eens een plekje wat je niet ziet met het oog.
We blijven het dus gebruiken.

Bestellen

wij hebben zins kort dit product besteld en hadden het de volgende dag al in huis hebben direct op de plek gespoten en de pies lucht is niet meer te ruiken geweldig in een wordt ga het nu uit proberen in mijn tuin aan gezien daar een bepaalde plek is waar ook de katten van mij buren het doen.
bedankt mensen voor deze geweldige tip helemaal tevreden m.c Schuite

Bestellen

Door een ernstige ziekte kreeg een van mijn katten 'ongelukjes'. Als gevolg daarvan was het vaste plekje van mijn kat op de bank volledig verpest, dacht ik. Ik had al van alles geprobeerd om de bank schoon te maken, maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik Ecodor ontdekt en het product UF2000 geprobeerd. Ik heb de volledige zitplaats van de kat doordrenkt met U2000, zodat het ook door kon dringen in het kussen. Daarna afgedekt met plastic om de werking te versterken. Na 2 behandelingen was de geur verdwenen en bovendien heeft dit middel geen enkele lelijke vlekken op de bank gemaakt.
    
Op dit moment heb ik weer een zieke kat. Ditmaal een 13-jarige kater die sinds zijn niet behandelbare ziekte zijn frustratie afreageert door overal in het huis te sproeien. Ik ga dus weer nieuwe UF2000 aanschaffen, ditmaal met de urine detector erbij. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn huis binnenkort weer vrij is van die vieze doordringende lucht.

Lees meer: Bank weer geurvrij

Super spul, kan niks anders zeggen dan dat. Nadat mijn partner samen met zijn kater bij mij zijn komen wonen begon mijn kater uit protest wild te plassen en natuurlijk zoals het een beetje kat betaamt kon hij dit niet op de plavuizenvloer doen nee dat moest op ons nieuwe kleed. Van alles geprobeerd oxi-action, biotex, natuurazijn en hoewel het steeds leek alsof het probleem verholpen was kwam de stank steeds overweldigender terug dan hij al was. Uiteindelijk via kattenpagina op deze site uitgekomen en omdat we het kleed eigenlijk al opgegeven hadden was het echt zo'n baat het niet dan schaadt het niet beslissing maar het middel bleek een redelijk blije verrassing te zijn. Een half litertje bleek helaas absoluut niet voldoende te zijn voor mijn overproductieve wildplasser (heb het nog steeds over mijn kater) en hij heeft de plek, na deze een tijdje gemeden te hebben, wel weer als zijn favoriet aangemerkt. Maar desalniettemin ben ik tevreden genoeg over het behaalde resultaat om nog eens een liter te bestellen.

Bestellen

Geweldig spul!! Ik heb het besteld omdat onze kitten elke gelegenheid aangrijpt om op de stoffen bankt te plassen. Had al vanalles geprobeerd maar niks hielp, de geur bleef. Eenmaal op internet aan het speuren naar oplossingen kwam ik deze site tegen, heb dit pakket besteld en vandaag ontvangen.
Ben er gelijk mee aan de slag gegaan. De geur is weg, echt weg. Zonder schrobben, zonder gedoe. Je sprayt het erop en klaar is kees. Ik zal zeker zorgen dat ik altijd een fles in huis heb en aangezien ik ook nog een oudere kat en 2 honden in huis heb ga binnenkort ook de vachtreiniger uitproberen.

Bestellen

Tot nu toe de beste oplossing na ongelooflijk veel uitproberen (chloor is daarvan nog het meest werkende) van verschillende producten. Noem het maar op of het is bij mij op de vloer geweest. Dit product lost echt de geur van urine op. Eindelijk weer een heerlijk geurend huis. Als je je poes niet weg wilt doen is dit een hele goede oplossing.

Bestellen

Super blij met Ecodor2000 en UV lamp. Wij hebben 2 Siamezen van 11 jaar oud. Een kater en een poes. De kater sproeit al jaren in en om het huis. Na jaren van ploeteren en boenen ontdekte ik via internet Ecodor2000. Wat een fantastisch product! Wij gebruiken het nu al enkele jaren. Niet alleen urine maar ook kattenbraaksellucht kan je er goed mee schoonmaken uit de kattenmand of van de bank. Wij hebben het combipakket gekocht met de UV lamp. Als je de lamp (in het donker) aanzet zie je pas goed waar de sproeiplekken zitten. Juist de oude plekken die je niet kan zien, maar de kat wel ruikt, wordt opnieuw overheen gesproeid door de kat. Dus voor het eerst echt goed schoon kunnen maken met Ecodor2000. Sindsdien sproeit onze kater nauwelijks tot niet meer in huis, hij heeft nu ook echt rust want hij hoeft zijn oude sproeiplekken niet meer te onderhouden :)  Verder geen parfumlucht dus goed verdraagzaam voor longen van mens en dier. Wij gebruiken Ecodor2000 op tuinkussens, kattenmandkussens, bankstel (katoen), rieten kattenmand, houten lamelparket en verder alle gladde oppervlakken en wij hebben nog nooit kringen of vlekken gehad. Wij kunnen het echt aanraden voor iedereen met huisdieren.  Service is prima, snel en adequaat.
Met vriendelijke groet,
Daniëlle en Erwin Hartong

Bestellen

geweldig spul , alle vlekken en geur verdwijnen van een jonge hond die nog zindelijk moet worden ook uit de look alike marmer vloer.
bobby

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor